عنوان: مراحل تولید شیر قالب بندی: WORD تعداد صفحات: 11 این تحقیق در مورد شیر بوده و مراحل کامل تولید آن را در کارخانه مورد بررسی قرار می دهد. این تحقیق به دانشجویان رشته های صنایع غذایی و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد. مقدمه شیر محصولی است که از دوشیدن کامل و بلا انقطاع یک پستاندار بدست می آید و باید کاملا بهداشتی جمع آوری شده، سالم و عاری از کلستروم (آغوز یا ماک) باشد.به عبارت دیگر، شیر محصولی است که از غدد پستانی تمام پستانداران ترشح می شود و در اثر یک یا چند مرتبه دوشیدن جمع آوری می شود. دراینجا منظور از شیر، شیر گاو است . عمل شیر دوشی در دامداری های کوچک با دست و در دامداری های بزرگ با دستگاه شیردوشی انجام می شود. پس از انتقال شیر به مراکز جمع آوری ، آزمایش هایی بر روی شیر خام صورت می گیرد که بعد از تأیید سلامت به کارخانه حمل می شود. انتقال شیر به کارخانه های تولیدی در دمای پایین از رشد میکرو ارگانیسم ها و بالا رفتن بار میکروبی شیر جلوگیری می کند و در نتیجه به حفظ سلامت شیر کمک می کند. مراحل تحویل شیر در کارخانه در کارخ ...
پاورپوینت