واضی فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

واضی فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

گزارش کارآموزی کارخانه زمزم گرگان، تکنولوژی مواد غذایی.؛

گزارش کارآموزی کارخانه زمزم گرگان، تکنولوژی مواد غذایی.؛

 

 

گزارش کارآموزی کارخانه زمزم گرگان    

گروه کشاورزی

تکنولوژی مواد غذایی

فرمت فایل: ورد

تعداد صفحات:55

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

2-1- مقدمه       1

2-1-1- معرفی کارخانه زمزم گرگان         8

2-1-2-محصولات تولیدی شرکت زمزم گرگان        8

2-2-تاریخچه      9

2-2-1- تاریخچه ی نوشابه سازی در جهان 9

2-2-2- تاریخچه نوشابه سازی در ایران    10

2-2-3-آمار تولید نوشابه در ایران           11

2-3- اهمیت مصرف نوشابه         11

2-4- فن آوری و مراحل تولید نوشابه‌های گاز دار  12

2-4-1-تهیه مواد اولیه مصرفی در نوشابه سازی   12

2-4-2- ساخت شربت نوشابه       17

2-4-3- اختلاط شربت آب، و گاز  17

2-4-4-پر کردن و بسته بندی      18

2-5- خط تولید   18

2-5-1-مراحل و واحدهای اصلی تولید نوشابه 284 سی سی (نوشابه شیشه أی)      18

2-5-1-1 فلوچارت تولید نوشابه در بطری شیشه ای          24

5-2-تولید نوشابه در بطری‌های پت (PET )            25

2-5-3 تولید دوغ           27

2-5-4-تولید آب آشامیدنی         27

2-6-تاسیسات و تجهیزات جانبی کارخانه   27

2-6-1-طرح کارخانه نوشابه سازی            27

2-6-2-تصفیه خانه ی آب:           28

2-6-2-1-احیاء تانک زغال اکتیو   30

2-6-2-2- سرویس تانک ها         30

2-6-2-3- احیاء تانک زرین          31

2-6-2-4-آزمایشات تصفیه خانه آب         31

2-6-2-4-1 آزمایشات صورت گرفته بر روی آب تانک واکنش، شن و زغال: 31

2-6-2-4-2-آزمایش صورت گرفته بر روی آب تانک زرین  32

2-6-3- عصاره خانه        33

2-6-3-1-دستور العمل و مراحل ساخت شربت و عصاره      33

2-6-3-2-دستور العمل تعیین بومه عصاره و شربت           34

2-6-3-3-ترکیبات انواع نوشابه   35

2-6-4-واحد تولید گاز    36

2-6-5-انبار، دیگ بخار. و سرد خانه کارخانه         36

2-6-6-تصفیه خانه ی فاضلاب (سیستم سپتیک)  37

2-6-6-1-آزمایشات انجام گرفته در واحد سپتیک:            38

2-6-2-نمای سیستم تصفیه ی فاضلاب:    39

2-7-کنترل کیفی و آزمایشات آن:            40

2-7-1-آزمایشات صورت گرفته بر روی مواد اولیه            40

2-7-2-آزمایشات صورت گرفته حین تولید (پروسه تولید) 41

2-7-4-آزمایشات میکروبی          44

2-8-نتیجه گیری 45

2-9- جداول      45

2-10 اشکال:     50

2-11-منبع و ماخذ          55

 

فهرست جداول

جدول 1: حداکثر مجاز ناخالصی‌های آب مصرفی در نوشابه‌سازی     42

جدول 2: ویژگی‌های انواع نوشابه‌های گازداز        43

جدول 3: جدول تصجیح حرارتی بریکس خوانده شده از روی بریکس سنج  

 

فهرست اشکال

شکل 1: نمایی از شرکت زمزم گرگان       48

عکس شماره 1-شرکت زمزم گرگان         49

عکس شماره 2- بطری شوی        50

عکس شماره 3- نمایی تصفیه خانه آب     50

عکس شماره 4- دیگ بخار          51

عکس شماره 5- نمایی از سیستم فاضلاب            51

عکس شماره 6- دستگاه لیبل زنی           52

عکس شماره 7- نمای جلوی بطری شوی    52

عکس شماره 8- دستگاه پرکن    53

 

 



خرید و دانلود گزارش کارآموزی کارخانه زمزم گرگان، تکنولوژی مواد غذایی.؛


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.