لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 55 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
عمل آوری خوراک (feed processing)
اهداف عمل آوری خوراک :
1- افزایش میزان سود دهی
- کاهش هزینه ها از طریق بهبود کارایی استفاده خوراک
- بهبود تولید به دلیل استفاده بهتر از مواد خوراکی
- افزایش مصرف خوراک
2- تغییر اندازه خوراک ( (particle size
-مصرف راحتتر خوراک
- پلت کردن (pelleting)
- مکعبی کردن (cubing)
- کاهش ذرات ریز ، کاهش انتخاب ، بهبود کارایی جابجایی خوراک
- قابلیت هضم بهتر
3- تغییر میزان رطوبت
- ذخیره راحت تر
- بهبود خوشخوراکی
- افزایش قابلیت هضم
- آماده سازی جهت عمل آوری یبشتری ( بخار دادن ، غلطک زدن ، پولکی کردن )
دو راه خارج کردن رطوبت :
- هوادهی با گرما
- هوادهی بدون گرما
رطوبت مناسب ذخیره کردن :
-علف خشک ( بسته شل ) ( Hay ) 25%
- علوفه بسته بندی شده ( Baled) 20-22%
- خرد شده (Chopped ) 18-20%
- ( Cub) 16-17%
4- افزودن آب به غلات ذخیره شده
بهترین میزان در رطوبت 30%
5- افزودن آب به جیره جهت بهبود خوشخوراکی و بهبود یکنواختی مخلوط
6- بهبود مصرف خوراک
- در شرایط آبو هوای گرم
7- تغییر در ترکم یا چگالی خوراک ( وزن به ازاء واحد حجم ):
کاهش هزینه های جابجایی و حمل
حجیم جهت کنترل مصرف
افزایش چگالی جهت افزایش خوراک مصرف شده
در گاوهای شیرده در مرحله انتقال نیاز به انرژی و پروتئین افزایش می یابد ،ولی مصرف خوراک کاهش می یابد
پولکی (Flaking) کردن موجب کاهش چگالی خوراک می شود ، ولی موجب افزایش سطح تماس غلات و در نتیجه بهبود قابلیت هضم می شود