لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .pptx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 23 اسلاید
قسمتی از متن .pptx :
مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده
1-جلوگیری از درد وتحریک پذیری التهاب مخاط معده 2- جلوگیری از ریفلاکس معده3-کاهش ضایعات یا اسیدیته شیره معده
اهداف :
1 -از مصرف غذای زیاد وباچربی وپروتئین فراوان دریک وعده غذایی پرهیز شود (خصوصا 2-3ساعت قبل ازخواب).
2-از مصرف غذاهای اسیدی وباادویه فراوان اجتناب شود.
3-ازمصرف شکلات ونوشیدنی های حاوی کافئین مثل قهوه پرهیز شود.4-از مصرف نعنا وروغنهای گرفته شده از نعنا خودداری شود.
راهنمای مراقبتهای تغذیه ای دررریفلاکس معده
5-سیگارموجب شل شدن دریچه تحتانی مری میشود،ازمصرف آن بشدت پرهیزکنید. 6-بلافاصله پس ازغذاخوردن درازنکشندوبه هنگام خواب نیزشانه هاوسربالاترازبدن قراربگیرد. 7-3ساعت قبل ازاستراحت مصرف غذا کم یا حذف شود(مخصوصا گوشت یا پنیر که حاوی پروتئین وچربی است).8- وقتی که نشسته اید،ازخم شدن به جلوحتی المقدورخودداری کنید9- قبل ازسیرشدن دست ازغذاخوردن بکشید.
ادامه