واضی فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

واضی فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل :  .PPT ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد اسلاید : 27 اسلاید

 قسمتی از متن .PPT : 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

انواع روشهای طبخ مواد غذایی

پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می بخشد بلکه می تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد. برای مثال ، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبی طبخ شود، نرم تر میشود و این عمل جویدن و هضم آن را آسانتر می کند.

همچنین در عمل پخت تغییراتی در میزان مواد مغذی موجود درماده غذایی رخ می دهد که این تغییرات بستگی زیادی به روش پخت و حالت فیزیکی ماده غذایی دارد.عوامل که درکاهش مواد مغذی مؤثر هستند شامل این موارد است .

عملیاتی که قبل از پختن ،روی ماده غذایی انجام می شود.

مدت زمان پخت ماده غذایی

مقدار مایع مورد استفاده برای طبخ ماده غذایی

مدت زمانی که غذا داغ نگه داشته می شود یا در معرض هوای آزاد قرار می گیرد تا مصرف شود.

انواع روشهای پخت:

جوشاندن (BOILING)

نیم جوش کردن (SIMMERIN)

آب پز (POACHING)

بخار پز کردن(STEAMING)

بلانچ (BLANCH)

پختن در زودپز(PRESSURE COOKING)

پختن در مایکروویو MICROWVING):)

آرام پز کردن (BRAISE)

تفت دادن (SAUTEING)

سرخ کردن معمولی (PAN FRYING)

سرخ کردن عمیق (DEEP FRYING)

بریان کردن(POASTING)

کباب کردن



خرید و دانلود پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.