واضی فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

واضی فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

تحقیق در مورد علف های هرز

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 16 صفحه

 قسمتی از متن .doc : 

 

مقدمه

اصطلاح آلِلوپاتی به فعل و انفعالات شیمی، هر دو نوع بازدار و تحریک کننده بین انواع متفاوت گیاهان به کار می رود. مرکبات اصلی که از بعضی عصاره ها جلوگیری می کنند تحریکی برای پردازش های یکسان در عصاره های خیلی کوچک هستند. اگر چه، آلِلوپاتی بیشتر به عنوان نوع تأثیر مضر مستقیم و یا غیر مستقیم بوسیله یک گیاه یا یکی دیگر در میان تولید مرکبات شیمیایی تعریف شده است که به داخل محیط زیست اطراف رها می شوند که این منجر به تقلیل بعضی عامل های اساسی مانند : آب، غذای معدنی و آتش می شود. اثرات آللوپاتیک از علف های هرز روی محصول گیاهان همه جا یک گیاه را روی دیگری تحت تأثیر قرار می دهد. شاید به عنوان تداخل محصول هرز نامیده شده است که امکان به نام رقابت محصول هرز را حذف می کند.

تداخل چندین علف هرز مهم روی محصول کاهش را دربازده مبنی از 40 به 100% درگیر می کند. مسئله بیماری خاک ممکن است ناشی از ترشح التهابی علف های هرزی باشد که به کشت محصول گیاهان آسیب می زند. پتانسیل آللوپاتیک از انواع منحصر به فرد علف هرز (هر دو تک لپه ای و دو لپه ای ها) روی بازده های محصول شرح داده شده اند.

A ) تداخل علف های هرز تک لپه ای روی محصول ها :

1) علف هرز مرغ : مرغ یک علف هرز از محصولات مزرعه است که باعث کاهش جدی دربازده ذرت و سیب زمینی می شود. آن منابع جذب موادهای معدنی به خصوص نیتروژن و پتاس می شود و تولید ماده ی تازه و خنک و همچنین جذب فسفات از گندم حتی میزان کافی از P موجود در خاک را کاهش می دهد. Danks et al (1978) پیدا کرد که بی تردید عامل های آللوپاتیک به طور عمده جذب موادهای معدنی را کاهش می دهد. علف مرغ داروی سمی را تولید می کند که این رشد محصول گیاهان را مختل می کند. هیدروکربن اشباع نشده در وجود ساقه های زیرین علف تقلبی تولید می شود که این ناشی از فعالیت میکروبی در خاک است.

این به طور جزئی پاسخگو است چون که ادعا کرد اثرات آللوپاتیک از علف هرز نتیجه ی کاهش جذب موادهای معدنی بوسیله نوع پیوند محصول است.

2) یولاف وحشی : یولاف وحشی یک نوع علف هرز یکساله ی زمستانی است. همچون آنچه که یولاف وحشی است. پس مانده های یولاف وحشی مانع جوانه ی حتمی نوع گیاهی در بوته ی انباشته شده می شود که ناشی از یک مکانیزم آللوپاتیک است. رشد برگ ها و ریشه های گندم به طور عمده بوسیله ترشح های التهابی ریشه از یولاف وحشی کاهش می یابد. دو تا از مرکبات آللوپاتیک، به خصوص از اسکوپلتین و اسید وانیل دار از ترشح های التهابی ریشه هایش مجزا شده اند.

3) پنجه مرغی یک علف هرز خزیده ی دائمی سخت است که در زمین های زراعتی پیدا شده است . پس مانده های فاسد علف پنجه مرغی در مزرعه باقی مانده اند که مانع جوانه زدن دانه، ریشه و رشد نوک جو می شود که ناشی از اثر آللوپاتیک است. جلوگیری رشد برای عصاره ی مواد معدنی گیاه که خاک است متفاوت است.

4) اوریا سلام زرد یک علف دائمی است که در محصولات حبوبات ، دانه سویاها، باغ های میوه، علفزارهای و غیره فراوان می باشد. آن از جوانه یولاف و نوع محصول دیگر جلوگیری می کند. و همچنین بازدارنده برای ریشه، رشد جوانه ی ذرت و دانه های سویا است. تأثیر روی دانه ی سویا قابل توجه است که ناشی از مرکبات آللوپاتیک است که بوسیله اوریا سلام زرد تولید می شود. James (1973) ، هیدروکیبنویک ، اسید وانیل دار، تزریقی، فرولیک و اسید کماریک p را درعصاره های اوریاسلام زرد تشخیص داد.

5) اوریا سلام قرمز یک علف هرز مداوم تر در زمین های زراعتی است . آن حدود بازده های محصول راز 23 به 89% کاهش می دهد. کاهش در بازده دانه ی برنج حدود 38% در تراکم های بالا آن و آب عصاره های غده ها از رشد جوانه در تمام گونه های محصول با یک حداکثر حدود 85% جلوگیری می کند. خاک از قبل به مدت 6 تا 12 هفته از ارویاسلام قرمز پر می شود که می تواند رویش خردل را کاهش دهد.

جو و دانه های پنبه و نشاندار بقای تربچه، پیاز و جوانه های گوجه فرنگی را کاهش می دهد. مانع در خاک ماسه ای از خاک رس بزرگتر است. این علف به طور وسیعی با جدا کردن برای رطوبت و سرایت خفیف در مرحله ی اولیه اش رقابت می کند.

6) علف خرچنگ یک علف هرز یکساله است که در زمین های زراعتی و کنار جاده ها مشترک است. تداخل علف انگشتی روی کاهش بازده از پنبه و بادام زمینی حدودی از 42 به 95 % است و به علاوه Robinson (1976) گزارش داد هیچ بازدهی از دانه ی پنبه در 2 سال آشکار از 3 سال نیست زمانی که علف انگشتی مناسب بود تا در ردیف ها باقی بماند. آب عصاره های اندامی متنوع علف انگشتی برای چندین گونه ی پیوند کاملاً سمی است که از رویش جوانه جلوگیری می کند و بازداری برای رشد مطمئن نیتروژن ثابت و باکتری نیتروینی است.



خرید و دانلود تحقیق در مورد علف های هرز


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.