واضی فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

واضی فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

مقاله درمورد... چه کسانی دچار بیماریهای قلبی می شوند

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 15

 

چه کسانی دچار بیماریهای قلبی می شوند ؟

تعداد افرادی که به بیماری کرونری قلب دچار هستند در کشورهای مختلف ، فرق می کند . این بیماری در کشورهای پیشرفته اروپایی ، آمریکایی و استرالیا از شیوع زیاد برخوردار است اما در کشورهای عقب مانده جهان سوم ، تعداد افراد مبتلا به بیماری کرونری قلب بسیار کمتر می باشد . به نظر می رسد که این وضعیت به علت نحوه زندگی این افراد ایجاد می شود به طوری که افراد که ازکشور های عقب مانده جهان سوم به کشورهای پیشرفته مهاجرت می کنند نسبت به سایر افراد کشور مادرشان ، بیشتر دچار بیماری کرونی قلب می شوند . برای مثال ، هندیهایی که به انگلستان مهاجرت کرده اند بیشتر به بیماری کرونری قلب مبتلا می شوند .

در خود قاره اروپا هم از نظر شیوع بیماری کرونری قلب ، تفاوتهایی بین کشورهای مختلف آن وجود دارد . در جنوب اروپا ، معمولاً این بیماری کمتر از کشورهای شمال اروپا ( اسکاندیناوی ) و انگلستان است که یک علت آن ، نحوه رژیم غذایی مدیترانه می باشد . بسیاری از افراد عقیده دارند که رژیم غذایی مدیترانه ای که حاوی مقادیر زیادی سبزیجات تازه سبزی ، میوه ، ماهی و مقدار نسبتاً‌ کمی گوشت قرمز و لبنیات می باشد ، می تواند در مقابل بروز بیماری های قلبی ، اثر حفاظتی داشته باشد .

گر چه توصیفاتی از بیماری کرونری قلب در گذشته های دور توسط پزشکان بیان می شود ، اما تا بعد از جنگ جهانی دوم ، به عنوان بیماری شایع مطرح نبود . از بعد از جنگ جهانی دوم ، میزان بیماری کرونری قلب بخصوص در مردان جوان افزایش یافت .

در ایالات متحده آمریکا حداکثر این افزایش در سال 1970 رخ داد و سپس میزان آن تا امروز در حال پایین آمدن است .

همچنین در استرالیا ، نیوزیلند و بریتانیا ، این میزان در حال کاسته شده است . متأسفانه در کشورهای بلوک شرق سابق و روسیه ، میزان شیوع بیماری کرونری قلب به طور سریعی امروزه در حال افزایش می باشد .

گفتن این مطلب ، غلو نمی باشد که امروزه اکثر تخت های بیمارستانی در بریتانیا توسط بیمارانی که به نحوی به تصلب شرایین ( سفت شدن رگها ) دچار هستند ، پر شده است و شایع ترین نوع این بیماری نیز بیماری کرونری قلب می باشد . بیماری کرونری قلب از مجموع تمام انواع سرطان ها شیوع بیشتری دارد . این بیماری در افراد مسن بیشتر شایع است و در مردها نیز چهار برابر زن ها شیوع دارد . در مردان جوان ، بعد از تصادفات ، بالاتر علت مرگ ، بیماری کرونری قلب می باشد .

چرا بیماری کرونری قلب این قدر در کشور پیشرفته شایع می باشد ؟ هیچ کسی به طور مطمئن علت این موضوع را نمی داند ، اما رژیم غذایی ، استعمال دخانیات ، عدم تحرک کافی و محرومیتهای به نظر می رسد که از عوامل مهم شیوع زیاد این بیماری در جوامع غربی باشد .

درمان جدید

در طی 10 سال گذشته ، پیشرفتهای زیادی در درمان بیماری کرونری قلب پدید آمده است . داروهای جدیدی مثل داروهای از بین برنده لخته خون که بعد از سکته قلبی استفاده می شود ساخته شده است . همچنین داروهای خوبی برای آنژین و پایین آوردن کلسترول خون بوجود آمده است و نیز مطالب بیشتری در مورد داروهای قدیمی مثل بتابلوکرها و آسپرین کشف شده است . این دارو ها نه تنها می توانند برای تسکین علایمی مثل درد استفاده شوند بلکه باعث بهبود تغییرات بیماری نیز می شوند .

با این حال ، بزرگترین پیشرفت ، در جراحی قلب و آنژیوپلاستی ایجاد شده است . جراحی بای پَس ( CABG ) یا پیوند بای پس شریان کرونری ) می تواند باعث تغییر در زندگی بیماران دچار آنژین قلبی شده و در بعضی موارد همچنین موجب کاهش خطر ایجاد سکته های قلبی بعدی می گردد . آنژیوپلاستی روشی است که با استفاده از یک بالون ( بادکنک ) کوچک ، رگهای باریک شده و یا شده ، گشاد می گردند . این روش می تواند بسیار مؤثر باشد ، بخصوص امروزه که از استنت های سیمی باریک برای باز باقی ماندن شریانها استفاده می گردد .

تمام این مطالب ، خبر های خوبی هستند برای کسانی که دچار مشکلات قلبی شده اند ، اما هدف ما باید پیدا کردن علل شیوع زیاد بیماری کرونری قلب و سعی در جلوگیری از ابتلاء به آن باشد .



خرید و دانلود مقاله درمورد... چه کسانی دچار بیماریهای قلبی می شوند


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.