واضی فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

واضی فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

دانلود فرآیند تولید شکر و نیشکر.

دانلود فرآیند تولید  شکر و نیشکر.

 

 

فرآیند تولید  شکر و نیشکر

فرمت فایل:ورد

تعداد صفحات:99

 

 

 

 

عنوان     صفحه

مقدمه و هدف

1-  کلیات

1-1-  تولید شکر و نیشکر در جهان .....9

1-2- تولید شکر و نیشکر در ایران ......10

1-2-1-  نیشکر کاری در ایران 10

1-2-2-  تولید شکر نیشکری در ایران 11

1-3-  نیشکر کاری در خوزستان .........12

1-4-  کشت و صنعت کارون 14

2- ترکیب شیمیایی نیشکر

2-1-  مواد آلی غیر از ساکاروز .........19

2-2-  اسید های آلی 20

2-3-  ترکیبات غیر آلی ........20

2-4-  ترکیبات ازت دار .......20

3-  فرایند تولید شکر از نیشکر

مقدمه

3-1-  برداشت نیشکر .........21

3-1-1-  مواد زائد همراه نی ...........23

3-2-  آماده سازی نی ......24-25

3-2-1-  شستشوی نی .......25

3-2-2-  خرد کردن نی ......25

3-3-  عصاره گیری 26

عنوان......... صفحه

3-4- زلال کردن.........26

3-5- صافی های خلاء27

3-6- تبخیر کننده ها...27

3-7- تبلور .27

3-8- سانتریفوژ .........27

4- ترکیبات شربت نیشکر .......28

4-1- پلی ساکاریدها ..28

4-1-1- لوان 29

4-1-2- پکتین ...........29

4-1-3- سلولزان ........29

4-1-4 نشاسته ...........29

4-1-5- دکستران ......31

4-1-5-1- مشخصات فیزیکی شیمیایی دکستران.....31

4-1-5-2- تولید دکستران........33

5 مشخصات جنس لوکونوستوک ..........34

6 میکربهای موجود در کارخانه قند ......35

6-1- میکروارگانیسم های نیشکر .........35

6-2- سالم سازی آسیاب ها ....37

7- روش های سریع اندازه گیری دکستران....38

8-  پلی ساکاریدهای نیشکر....39

8-1- صمغ درنی ترش41

8-2- پلی ساکاریدهای بخش تصفیه ...44

9- ضایعات ناشی از دکستران ..45

9-1- ضایعات نامعلوم 45

9-2- تداخل در اندازه گیری درصد قند .......46

9-3- مشکلات ناشی از دکستران در تصفیه و تولید شکر خام ..........46

9-3-1 اثر بر شربت زلال کنندها ........46

9-3-2- اثر دکستران بر صاف شدن ...47

9-3-3- اثر دکستران بر ناروانی .........47

9-4- اثر بر بلورهای ساکاروز49

9-4-1- اثر بر سرعت رشد بلورها ....49

9-4-2 اثر بر شکل بلورها ....49

9-5- اثر بر ظرفیت کارخانه .53

9-6- اثر بر خلوص ملاس نهایی .....54

مواد و روشها

2-1- اثر روش های برداشت بر روی سرعت تشکیل دکستران .........54

2-1-1- نمونه برداری .........55

2-1-2- آزمایشهای مربوط به نی .....55

2-1-2-1- تعیین ماده خشک ..........56

2-1-2-2- تعیین درصد قند (پلاریمتری)..56

2-1-2-3- درجه خلوص ...57

2-1-2-4- تعیین قند معکوس .........57

2-1-2-5- اندازه گیری دکستران .....58

2-2- آزمایشهای مربوط به شربت ....64

2-3- اثر دکستران بر انحراف پلاریزاسیون 65

2-4- اثر استات سرب بر حذف دکستران ....65

2-5- اثر فرمالین ......66

2-6- روش های آماری ........66

2-6-1- روش های تجزیه واریانس ...66

2-6-2- رگرسیون ...66

نتایج و بحث

3-1- آزمایشهای نیشکر .......67

3-1-1- آزمایش قند 67

3-1-2- آزمایش درجه خلوص .........67

3-1-3- آزمایش PH ..........68

3-1-4- آزمایش نسبت کیفیت راندمان تولید و شکرخام ......69

3-1-5- آزمایش دکستران ...69

3-1-6- آزمایش قند معکوس .........69

3-2- آزمایشهای شربت .....74

3-2-1- آزمایشهای قند معکوس......74

3-2-1- آزمایش دکستران ..74

3-3- آزمایش اثر دکستران بر انحراف پلایمتری ...80

3-4- آزمایش اثر فرمالین ..82

3-5- آزمایش اثر استات سرب بر حذف دکستران .83

4-  ضمیمه ...........84

5-  منابع مورد استفاده .......92

 

 

فهرست جداول

عنوان صفحه

شماره جدول

1-ضایعات قندی بر اساس دکستران موجود در شکر خام ........8

2-تولید قند و شکر از چغندر و نیشکر در جهان .........9

3-صورت عملکردبهره برداری کارخانه های نیشکری...13

4-واریته های تجاری نیشکر کارون .14

5-ترکیبات شیمیایی نیشکر .....19

6-مقادیر ترکیبات مختلف در نی های سالم ، ترشیده ، خشک، برگ سبز سرنی و برگهای خشک......23

7-مواد تشکیل دهنده شربت ..28

8-پلی ساکاریدهای موجود در نیشکر .........30

9-گروه های مختلف دکستران بر اساس پیوندهای موجود ......32

10-تجزیه پلی ساکاریدهای جدا شده از ملاس و شربت مخلوط.........40

11-مقایسه ترکیبات صمغ جدا شده از نی تازه و کهنه 41

12-اثر زمان نگهداری نی سبز و سوخته بر میزان صمغ ..........42

13-میزان صمغ در نی های خرد شده و خرد نشده در اثر نگهداری .....43

14-درصد افزایش صمغ شربت در خلال نگهداری نیشکر .......43

15-میزان دکستران و ضایعات قندی در شکر خام ......45

16-منحنی استاندارد دکستران .64

17-جداول تجزیه واریانس صفات مختلف نی ..........76

18-جداول تجزیه واریانس صفات مختلف در شربت 79

19-جداول تجزیه واریانس مربوط به اثر غلظت های مختلف فرمالین...82

فهرست شکلها

1-اثر دکستران و نشاسته بر ناروانی.48

2-اثر دکستران بر افزایش ناروانی ..48

3-بلور طبیعی ساکاروز و محورهای کریستالوگرافی..........52

4-مقایسه اثر رافینوز و دکستران بر بلور ساکاروز .52

5-اثر غلظت های متفاوت دکستران بر بلور ساکاروز........53

6-تغییرات درصد قند در نی های سبز، سوخته و برداشت ماشینی ..........72

7-تغییرات درجه خلوص در نی های سبز، سوخته و برداشت ماشینی.... 72

8-تغییرات PH در نی های سبز ، سوخته و برداشت ماشینی .....74

9-تغییرات نسبت کیفیت خام در نی های سبز ، سوخته و برداشت ماشینی.........64

10-تغییرات شکر خام در نی های سبز، سوخته و برداشت ماشینی......... 65

11-تغییرات بازه تولید در نی های سبز ، سوخته و برداشت ماشینی ........65 

12-تغییرات دکستران در نی های سبز، سوخته و برداشت ماشینی ...........73

13-تغییرات قند معکوس در نی های سبز ،سوخته و برداشت ماشینی .....73

14-تغییرات قند معکوس در شربت با PH های مختلف در دمای C50ْ..77

15-تغییرات قند معکوس در شربت با PH های مختلف در دمای C60ْ..77

16-تغییرات قند معکوس در شربت با PH های مختلف در دمای C70ْ..78

17-تغییرات دکستران شربت با PH های مختلف در دمای C 50ْ .........78

18-تغییرات دکستران شربت با PH های مختلف در دمای C 60ْ .........79

19-تغییرات دکستران شربت با PH های مختلف در دمای C 70ْ .........79

20-رگرسیون بین دکستران و درصد قند ..... 81

21-رگرسیون بین دکستران و انحراف پلاریمتری ....... 81



خرید و دانلود دانلود فرآیند تولید  شکر و نیشکر.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.