واضی فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

واضی فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

فراوری پسماند های صنعت قند (تفاله ی چغندر و ملاس)

فراوری پسماند های صنعت قند (تفاله ی چغندر و ملاس)

سمینار کامل

فرمت pptx

تعداد اسلاید 22

 

مقدمه :

چغندر قند مهم ترین محصول برای تولید قند است. تفاله چغندر قند (Beta vulgari) یا  SBP0 یک محصول جانبی از صنعت قند است که به وفور یافت می شود.این ماده عمدتا برای فرمولاسیون خوراک دام استفاده می شود که چندین استفاده ی صنعتی نیز پیدا کرده است.برای خشک کردن SBP مقدار انرژی زیادی مصرف می شود که مشکل سوختن ایجاد میکند اما با این حال SBP بر پایه ی وزن خشک دارای محتوای پروتئین بالایی است.

یک محصول جانبی دیگر در صنعت قند , ملاس چغندر قند است که همیشه تولید می شود و معمولا با قیمت های پایین در دسترس است. تحقیقات اولیه بازیافت ملاس را برای خوراک حیوانات اهلی , تولید الکل و محیط های تخمیری پیچیده نشان داده است.ملاس چغندر قند حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است. به این معنی که می تواند به عنوان ماده ی خام برای تولید آنتی اکسیدان ها به کار برود.

هدف این سمینار نگاهی به بازیابی این دو محصول جانبی است.

 

کلمات کلیدی : صنعت قند , پسماند , تقاله , چغندر قند , فراوری , ملاس , پکتین , صنایع غذایی

 



خرید و دانلود فراوری پسماند های صنعت قند (تفاله ی چغندر و ملاس)


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.