واضی فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

واضی فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تاسیس گاوداری

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 41

 

فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول: گاو شیری

نحوه و ارزیابی گاو شیری

وضع و خصوصیات پستان

چگونگی تبدیل رکورد شیر 3 بار دوش در روز به دوبار دوش

فصل دوم: ماشین های تهیه خوراک

ماشین های تهیه خوراک کاه خرد کن

ماشین های خوراک ده خرد مخلوط کن های افقی

ماشین های خوراکده خرد و مخلوط کن های عمودی

آسیاب ها

میکسرها

پلیترها

فصل سوم: تجهیزات انتقال خوراک دام

نقاله مارپیچی

نقاله های تسمه ای

نقاله های رنجیری

نقاله های نیوماتیک(بادی)

فصل چهارم: تجهیزات توزیع آب

مخزن آب

لوله های انتقال آب

آبشخورها

فصل پنجم: تجهیزات پاک کننده اصطبل

تیغه پشت تراکتوری

تیغه جمع آوری خودکار

نقاله زنجیری

جمع آوری فضولات مایع

فصل ششم: تجهیزات شیر دوشی

سالن شیر دوش

شیر دوش سیار

شیر دوش ثابت

شیر سرد کم های پلیت کولرها

فصل هفتم: جایگاه و ساختمان گاو شیری

جایگاه گاو شیری

طویله باز و انواع آنها

جایگاه مسقف جهت استراحت گاوها

محوطه باز یا محل تعلیف گاوها

مقدمه:

گاوهای شیری دارای موازین سنجیده و دقیقی است که تمام این فعالیت را از ابتدا تا انتها در بر می گیرد یک مدبر خوب و آگاه در هر واحد گاوداری باید از زیر و بم کاری کار خود از نظر پرورش و نگاهداری و تولید و اصلاح نژاد اطلاعاتی داشته و مسئولیت ها و وظایف را به خوبی درک کرده و بازدهی اقتصادی گاوها با توجه به سلامت و بهداشت آنها اهمیت داده و یا قدرت و دوراندیشی به موقع برای اداره بهتر گاوداری اتخاذ تصمیم نماید. در کشورهای پر تولید از لحاظ شیر و فرآورده هایی دامی و رعایت مدیریت صحیح در گاوداری شیری به مراتب مهم تر از خصوصیات بالقوه با ارزش تولید گاوهای تلقی می شود. بطوریکه یک کارشناس صاحب نظر دامپروری در کشور هلند معتقدند بروز برتری های نژادی هر گاو 25 درصد مربوط به خصایص ذاتی یا ژنتیکی است و 75 درصد در ارتباط با مدیریت گاوداری می باشد. عقیده کانادایی ها در این زمینه اندکی فرق داشته نقش خصوصیات ذاتی را در تولید گاوهای تحت پرورش 30 الی 40 درصد و نقش مدیریت گاوداری شیری را 60 تا 70 درصد می دانند.

رعایت موازین مورد بحث این کارائی و بینش را تا بدان حد می تواند در مدیر مزرعه یا صاحب گاوداری ایجاد کرد که با بصیرت و آگاهی در اداره گاوداری و گاوهای شیری اعمال مدیریت کرده این شرایط و امکانات شامل محل پرورش و زیست، آبستنی و تولید مثل تغذیه و بهداشت و شیردوشی و کیفیت شیر کارائی نیروی انسانی و رعایت اصول اقتصادی در واحد گاوداری می باشد.

امید می رود راهنمودهای ارائه شده پاسخ گوی بسیاری از مشکلات مدیریتی در اداره گاوداریهای شیری صنعتی ما باشد چه آنکه تنها در این صورت این مسرت حاصل می گردد. که مساعی مبذول شده برای چاپ این پروژه بهدر نرفته است.

فصل اول

گاو شیری

نحوه و ارزیابی گاو شیری:

شناخت و قدرت بهره دهی و اصالت گاوها اعم از نر یا ماده از دیرباز مورد توجه بود است و اشخاص خبره و صاحب نظری وجود داشته اند که با مشاهده هر گاو، با توجه به معیارهای خاصی که به تجربه آموخته بودند می توانستند خصوصیات نژادی و ارزش های خودی حیوان را معلوم کنند و وظیفه ارزیابی خود را بدرستی در این زمینه به انجام رسانند.

توجه به وضع و خصوصیات ذکر شده در گاوهای شیری برای شناسایی آنها اگر چه صد در صد نمی تواند تعیین کننده اصالت نژادی و صفات تعیین کننده اصالت نژادی و صفات برجسته تولیدی حیوان باشد ولی به کلی نیز نمی توان آن ها را مردود دانست و از آن ها غافل ماند.

از آنجا که کار و ارزیابی گاوها و تلیسه های اصیل ایرانی به وسیله کارشناسان عمدتا براساس خصوصیات ظاهری بوده و ملاک گزینش و قیمت گذاری می باشد



خرید و دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تاسیس گاوداری


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.