کارآموزی پروسه تولیدات صنایع غذایی و آزمایشگاهی
فرمت فایل: ورد
تعداد صفحات:42
فهرست مطالب
عنوان -------------------------------------------- صفحه
نانو در صنایع غذایی 1
مقدمه1
بسته بندی و سلامت مواد غذایی3
فرآوری مواد غذایی 8
جمع بندی13
فواید گوجه فرنگی15
اصطلاحات نگهداری و افزودنیهای مواد غذایی 19
پرسه تولید 27
آزمایشگاه 31
فرآیند تولید33
تقسیم بندی نمک ها 37
عامل ضد کلوخه شدن38
قند معکوس و ید39
مقادیر مجاز نمک و سدیم دریافتی41
نمک های جایگزین 43
خیار شور ویژگی ها و روشهای آن 46
تعاریف 46
ویژگی ها47
آلوده کننده های فلزی 49
روش کار56
اندازه گیری اسیدیته56
اندازه گیری PH57
ترشی ها59
آزمایشات میکروبی60
استاندارهای خیارشور و ترشی61
باکتری ها61
کپک و مخمر64
اسیدیته- PH – BX65